Szentendre

Szentendre - Budapest / Budapest - Szentendre reptéri transzfer

 
Megbízható és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását, utazzon kényelmesen és pontosan, Szentendre transzfer egyszerűen otthonából a repülőtérre vagy a repülőtérről otthonába.

hónap / nap / óra
utasfelvétel címe
kiválaszott úti cél


 

Szentendre - Budapest / Budapest - Szentendre reptéri transzfer kedvező áron

 
A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos városában így Szentendrén is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

SzentendreSzentendre Pest meggyében található a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál fekszik, Magyarország és a Dunakanyar egyik legnépszerűbb célpontja.

Szentendre főbb látnivalói közé tartozik a Fő tér, Belgrád-székesegyház, Blagovesztenszka Templom, Szerb Kereskedőház, Pálffy ház, Nikolics Ház, Szamos Marcipán Múzeum és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum.

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye amelyet legtöbbször csak Szentendrei Skanzen néven emlegetnek, a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakot mutatja be, a magyar nyelvterületek életmódját, népi építészetét és gazdálkodását, lakáskultúráját.

Az óváros a 18. században, a barokk korban nyerte el ma is látható képét, a részben már a középkorban vagy korábban kialakult utcák mentén. A macskaköves teret éttermek, kávéházak és üzletek ölelik körül.

A Duna és a főváros közelségének köszönhetően a város népszerű célpont azok számára, akik szeretnének egy kicsit kiszabadulni a fővárosi forgatagból. A galériákról, művészetéről és múzeumairól méltán híres város egy igazi kulturális különlegesség. Szentendre Duna-partja is pihenésre és kikapcsolódásra hívogatja a várost felfedező turistákat és az itt lakókat egyaránt.

A város remek kiindulási pontja lehet a túrázásnak is, egy napos gyalogtúrák keretében turista jelzéseken megközelíthető Dobogókő, Prédikálószéki-kilátó vagy éppen Visegrád.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Szentendrén, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Szentendrére. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót szentendrei utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

Dunakeszi transzfer, Tata transzfer, Vác transzfer

 
Reptéri transzfer Budapest repülőtér