Szentendre

Szentendre – Budapest / Budapest – Szentendre transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig, fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti célReptéri transzfer Szentendre


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban és az ország számos városában így Szentendrén is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert mielőtt külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Szentendre Pest meggyében található a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál fekszik, Magyarország és a Dunakanyar egyik legnépszerűbb célpontja.

Szentendre főbb látnivalói közé tartozik a Fő tér, Belgrád-székesegyház, Blagovesztenszka Templom, Szerb Kereskedőház, Pálffy ház, Nikolics Ház, Szamos Marcipán Múzeum és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum.

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye amelyet legtöbbször csak Szentendrei Skanzen néven emlegetnek, a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakot mutatja be, a magyar nyelvterületek életmódját, népi építészetét és gazdálkodását, lakáskultúráját.

Az óváros a 18. században, a barokk korban nyerte el ma is látható képét, a részben már a középkorban vagy korábban kialakult utcák mentén. A macskaköves teret éttermek, kávéházak és üzletek ölelik körül.

A Duna és a főváros közelségének köszönhetően a város népszerű célpont azok számára, akik szeretnének egy kicsit kiszabadulni a fővárosi forgatagból. A galériákról, művészetéről és múzeumairól méltán híres város egy igazi kulturális különlegesség. Szentendre Duna-partja is pihenésre és kikapcsolódásra hívogatja a várost felfedező turistákat és az itt lakókat egyaránt.

A város remek kiindulási pontja lehet a túrázásnak is, egy napos gyalogtúrák keretében turista jelzéseken megközelíthető Dobogókő, Prédikálószéki-kilátó vagy éppen Visegrád.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Szentendrén, így Ön kényelmesen, gyorsan, pontosan juthat el a reptérre vagy a reptértől Szentendrére. A Reptéri Transzfer kedvező, rögzített fix árakkal várja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót szentendrei utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Dunakeszi, reptéri transzfer Tata, reptéri transzfer Vác, reptéri transzfer Gödöllő

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban