Dunakeszi

Dunakeszi – Budapest / Budapest – Dunakeszi transzfer

Megbízható, kényelmes és pontos transzfert keres pénztárca barát megoldással? Válassza a Reptéri Transzfer szolgáltatását! Utazzon egyszerűen a reptérre, háztól-házig fix áron.

Hónap / nap / óra
Utasfelvétel címe
Kiválaszott úti cél



Reptéri transzfer Dunakeszi, reptér oda-vissza


A Reptéri Transzfer szolgáltatása nemcsak Budapesten, hanem a budapesti agglomerációban így Dunakeszin is elérhető az Ön számára. Foglaljon előre most reptéri transzfert amikor külföldre utazik és a repülőtérre indul!

Dunakeszi Pest megyében található, a város a Duna bal partján, a fővárostól mintegy 15 kilométerre északra helyezkedik el, a “Dunakanyar kapuja”-ként is emlegetik.

A Duna-partra érve kellemes perceket tölthetünk el a sétányon, ahol hangulatos éttermek, cukrászdák is várják az Dunakeszibe látogatókat. A Duna-partról indul az a kerékpárút is, amellyel Szobig is eljuthatnak a városba érkező túrázók.

A Városháza 1901-ben épült a Magyar Lovar Egylet támogatásával. A főbb látnivalók közét tartozik a Szent Mihály templom, Kegyeleti Park, Jézus Szíve-templom, Szent Imre-templom, Alagi lóversenypálya és tréningcentrum, Árpád-emlékmű.

A város kulturális életében meghatározó szerepe tölt be a József Attila Művelődési Központ, a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár és a Városvédő és Városszépítő Egyesület gondozásában megtalálható helytörténeti gyűjtemény, amely a város múltját tárja elénk.

A Reptéri Transzfer a reptérre kiváló privát transzfer szolgáltatást biztosít, akár egyénileg, párban, vagy családdal érkezik, megbízható személyautóink és tapasztalt, hivatásos sofőrjeink garanciát jelentenek a gyors és kényelmes, háztól-házig utazáshoz. A privát transzferrel a Liszt Ferenc repülőtérről Dunakeszi könnyen megközelíthető.

A Reptéri Transzfer weboldalán, a repteritranszfer.hu címen kiválaszthatja az utazás időpontját és az indulási-érkezési helyszínt Dunakeszin, így Ön kényelmesen, gyorsan és pontosan juthat el transzferrel a reptérre vagy a reptértől Dunakeszire.

A Reptéri Transzfer fix áron szállítja utasait, válasszon repülőtéri transzfer szolgáltatót dunakeszi utazásához, most kedvező árakon minőségi szolgáltatást kaphat!

reptéri transzfer Vác, reptéri transzfer Szentendre, reptéri transzfer Esztergom, reptéri transzfer Gödöllő

⦿ Transzferek háztól-házig ⦿ Kedvező, fix transzfer árak ⦿ Hivatásos sofőrök ⦿ Privát transzfer, nem gyűjtőjárat
⦿ Ingyenes lemondás ⦿ Díjak és borravaló az árban